Wat moeten we weten over de Islam?

Allereerst is de islam GEEN religie. Islam IS een totalitair politiek-militair systeem van de top van een met veren geborduurde religie.

ISLAM

islam

Ten tweede – Allah is de naam van de pre-islamitische god van de maan, wiens aanbidding met name ontwikkeld was in Arabië. De maangod, al-ilah, god, is al in pre-islamitische tijden gereduceerd tot de vorm van Allah. De heidense Arabieren gaven de naam Allah aan hun kinderen. Dit was het geval met bijvoorbeeld de vader van Mohammed en zijn oom. Dit feit bewijst dat Allah de titel was van de godsmaan in de tijd van Mohammed. Toen elders de populariteit van de maangod verminderde, bleven de Arabieren trouw aan hun geloof dat de maangod de grootste van alle goden is. Hoewel ze in Kabba 360 goden aanbaden, bleef de maangod hun belangrijkste godheid. Mekka werd gebouwd als een toevluchtsoord voor de godsmaan. Dit heiligdom maakte Mekka juist de heiligste plaats van het heidense Arabië. Mohammed werd opgevoed in de religie van de god Allah. Hij zal echter een stap verder gaan dan zijn heidense Arabische stamleden. Terwijl ze allemaal wisten dat Allah (god-maan) de grootste van alle goden in hun pantheon is, besloot Mohammed dat Allah niet alleen de grootste, maar de enige god was. In feite zei hij: “Kijk, u gelooft dat Allah (God-maan) de grootste van alle goden is. Wat ik wil, is dat je accepteert dat hij de enige god is. Ik beantwoord u niet Allah, die u kent en aanbidt. Ik neem alleen zijn vrouw en dochters, en al de andere goden. “Het is ook waar dat de heidense Arabieren nooit beschuldigd Mohammed dat hij aankondigt ze verschillend van Allah wat ze al wisten en aanbaden. Daarom was “Allah” een god-maan zoals blijkt uit archeologisch bewijs. Dus probeerde Mohamet zijn doel op twee manieren te bereiken. Poganom zei dat hij in de maan god Allah geloofde. Hij vertelde Joden en christenen dat Allah ook hun God is.

Ten derde – de populistische slogan die zegt dat “de islam een ​​religie van de vrede is” is gewoon een woordspel waarbij twee kanten dezelfde uitdrukkingen gebruiken, maar ze betekenen iets heel anders. Islamitische vrede zal heersen wanneer alle ongelovigen worden gedood of volgelingen van Allah, terwijl het algemene concept van niet-moslims onder de vlag van de vrede in plaats begrijpen het vreedzaam samenleven van mensen in de wereld zonder de noodzaak voor conversie of iemand te doden.

Ten vierde – de even populaire slogan “Islam doodt nooit onschuldige mensen” is ook een rookgordijn van moslims. Welnu, in de islam voor het verlaten van het geloof, d.w.z. afvalligheid, straf is de dood. De aanname van de “theologie” van de Islamitische alle mensen op aarde zijn moslims, maar een aantal van hen afgeweken van het geloof en niet alleen recht belijden geloof in Allah (god van de maan), en daarom zijn afvalligen en moeten ze te straffen met de dood. Eenvoudige rechtvaardiging voor het doden van “ongelovigen”.

Vijfde – echte islamitische moraliteit. Islam sancties de ergste uitspattingen seksuele – pedofilie (vanaf de eerste dag van het leven “vrouw” meisjes), pederastie (orale seks en anaal), sodomie (hoewel officieel afgesneden van haar, is sodomie op grote schaal toegepast in de islamitische wereld), anale seks met vrouwen, necrofilie (versie met dode mensen en dode dieren), zoöfilie als vaginale en anale relaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *